drone-zaakWelkom op drone-zaak.nl. Onze missie is om de beste dronespecialist van Nederland te worden, door een uitstekende service te bieden, gekoppeld aan scherpe prijzen en een breed assortiment om uit te kiezen.

Een drone of een UAV (Unmanned Aerial Vehicle) is een luchtvaartuig zonder piloot aan boord. Waar de drone vroeger zelden werd gezien, misschien een keer een RC helikopter of vliegtuig, is de verwachting dat het in de toekomst de normaalste zaak is dat er een pakket bezorgd wordt bij de buren door een drone. Een drone die een drone bezorgt in ons geval! Drones worden tegenwoordig al voor diverse doeleinden gebruikt, zoals grensbewaking, bescherming van wilde dieren, journalistiek, als bommenwerper (UCAC), bevoorrading, spel, hobby, sport en vele andere doeleinden. Het is helemaal fantastisch dat naast als deze praktische doeleinden, het leukste nog steeds is om zelf voor het eerst met een drone het luchtruim te verkennen. Het is uitdagend, spannend en het ultieme speelgoed van het kind dat in elk mens schuilt. Zeker met de modules die bij verschillende drones worden geleverd kan je ontzettend veel plezier beleven. Onze modellen worden ready-to-fly geleverd, dus je kan gelijk beginnen! Durf jij het avontuur aan!?

Wij willen niet alleen een webshop zijn maar ook een informatiepunt waar u de mogelijkheid heeft om te leren over deze nieuwe technologie. Denk hierbij aan onze nieuws, informatie en advies pagina’s. Wij zien de waanzinnige potentie van deze technologie en daarom achten wij het van belang om een helder portaal te bieden waar geïnteresseerde mensen informatie kunnen vinden en delen.

Adres

Ons adres:

Koldingweg 21, 9723 HL, Groningen

Telefoon:
Contact